Over ons

Familie Bonhof

Wij zijn een jong gezin, Stefan runt de boerderij, Annabel ondersteunt hem daarin en houdt zich bezig met de Melktap. We hebben twee dochters, Suzan en Fleur en er is een broertje op komst! Wij worden bewaakt door onze twee honden Figo en Coco. Ook wandelen er op ons terrein diverse dieren rond, katten, konijnen en kippen. Naast de koeien houden wij ons bezig met de fokkerij van dressuurpaarden. Annabel is ook nog actief te paard 😉.

Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog de vorige generatie, zoals dat hoort op een boerderij. Wij worden gesterkt door Wim Rakhorst en Jan Ordelman. Wim Rakhorst heeft het bedrijf hiervoor gerund aan de Veesserenkweg, Boerderij de Boerkolk. Zo ook de voorouders van Stefan. Mede dankzij de aanleg van de hoogwatergeul zijn wij op de huidige locatie aan De Stege terecht gekomen.

Onze boerderij grenst aan de grond ‘De Bammert’, daar komt onze naam ‘Melkveebedrijf de Bammert’ vandaan. Onze buurman is Jan Ordelman. Jan had helaas geen opvolger maar vond deze in Stefan. Sinds 2020 is Jan dan ook onderdeel geworden van onze maatschap. In 2014 is het melkvee over gegaan naar de nieuwe locatie. Het jongvee is in 2019 gevolgd. In 2021 was het eindelijk zo goed als af met de oplevering van ons woonhuis.